Inleiding

Hieronder is een samenvatting van de belangrijkste elementen van het Sistema Rolando Toro Biodanza opleiding voor uw algemene informatie.

Doel van de opleiding
Het doel en de strekking van de opleiding is om de nodige ontwikkeling en ervaring te bieden om volledig gekwalificeerd Biodanza facilitator te worden.

Kwalificatie

Na afloop van de opleiding ontvang je het Biodanza diploma van facilitator en je zal worden geregistreerd bij het International Biocentric Foundation - IBF als een geaccrediteerd Biodanza facilitator. Deze kwalificatie geeft je het recht om de wekelijkse Biodanza sessies te faciliteren en overal Biodanza dagen, weekend workshops en seminars in de wereld te kunnen geven.

Methode van studie

De methode van studie is zowel theoretisch als op ervaren gebaseerd. Elke workshop zal bestaan uit een theoretisch onderwerp dat relevant is aan Biodanza en een vivencieel of belevingsaspect gerelateerd aan het onderwerp, als doel om de eigen ervaring te verdiepen. Het vivencieel aspect vindt plaats in een groep die de matrix vormt voor ieders eigen leerproces.